HEMEL COSMETICS - catalog de produse


<< inapoi la pagina despre morcov

Avocado

Datorita componentelor sale speciale, avocado se foloseste in preparatele cosmetice sub forma de ulei cu agenti activi.

Uleiul de avocado portejeaza pielea de uscare dar se foloseste si ca tratament in cazul deterioraii pielii de catre paraziti.

Are efecte emoliente asupra tesuturilor neelastice si intarite ale pielii. Uleiul de avocado penetreaza pielea mai bine decat oricare alt ulei de plante. Este renumit pentru proprietatile sale antibacteriene, antiriduri, cicantrizante.

Uleiul de avocado este o baza excelenta pentru tratarea aceneelor, dermatitelor, accelereaza procesul de vindecare al pielii.

Uleiul de avocado este folosit in cosmetica, avand avantajul ca nu creaza problemele referitoare la senzibilizare, fototoxicitate, crearea de formatii cu radicali liberi. Multiplele proprietati ale uleiului de avocado (emolent, penetrant, stabilitate, hodratarea si inmuierea pielii) il fac ingredientul cel mai potrivit pentru un produs cosmetic, si alegerea potrivita pentru produsele Hemel.

Mergeti inainte la pagina despre galbenele >>

 

Toate acestea constituie atuurile Hemel.

Noi va recomandam posibilitatea de a construi o afacere personala in cadrul sistemului MLM al Hemel Cosmetics!

Noi suntem colaboratori Hemel Cosmetics si in aceasta calitate va putem ajuta sa incepeti propria afacere.

Aflati mai multe >>

Daca va grabiti, dati-ne un telefon :

0742.07.25.25 - Nicoleta

Pagina cu produse >>

 

Pentru comenzi si inscrieri luati legatura cu sponsorul dvs.
Daca nu aveti inca un sponsor, atunci scrieti-ne pe adresa:
info@cosmeticenaturale.com